telefoon email contact
Vanaf 08:30 weer bereikbaar
Wesley Brouwers

Flexibele marketing hulp, wanneer jij het nodig hebt.

Heb je af en toe behoefte aan marketingondersteuning, maar niet elke maand? Met mijn marketing strippenkaart krijg je de flexibiliteit om een vooraf bepaald aantal uren in te kopen die je kunt inzetten wanneer het jou uitkomt. Of je nu hulp nodig hebt met social media, advies over je marketingstrategie, grafische vormgeving of ondersteuning bij je website, je bepaalt zelf hoe je de uren gebruikt. Geen langdurige verplichtingen, alleen de ondersteuning die je echt nodig hebt, precies op het moment dat het jou uitkomt.

Het voordeel van een marketing strippenkaart

 

Een marketing strippenkaart geeft je de vrijheid om uren in te zetten wanneer jij ze nodig hebt, zonder gedoe. Of je nu hulp nodig hebt bij campagnes, content of advies of grafische vormgeving nodig hebt: je hebt de controle en betaalt alleen voor wat je echt gebruikt.

Uren vrij inzetbaar: van advies tot vormgeving.

Een marketing strippenkaart biedt je de vrijheid om marketinguren in te zetten op de manier die voor jou het meest zinvol is. Of het nu gaat om het optimaliseren van (bestaande) campagnes, het schrijven van nieuwe content, grafische vormgeving of af en toe advies, je hebt altijd de controle. Bovendien profiteer je van een extra korting op het standaard uurtarief.

Gebruik maken van een marketing strippenkaart?

Wil je flexibele marketingondersteuning zonder lange termijn verplichtingen? Vraag nu meer informatie aan over mijn marketing strippenkaart en ontvang het eerste uur gratis! Klik hier om een strippenkaart aan te vragen en ontdek hoe ik je kan helpen je marketing naar een hoger niveau te tillen, precies wanneer jij het nodig hebt.

Wesley Brouwers

Direct de prijzen van mijn strippenkaarten bekijken?

Kennisbank